Phone Manager, instelling niet doorgeschakeld

Phone Manager, instelling niet doorgeschakeld

Phone Manager App voor VoIP doorschakelingen.

Bellen via VoIP van Beam IT brengt niet alleen de voordelen met zich mee die zijn terug te lezen op de VoIP pagina.
Veel klanten die van ons VoIP platform gebruik maken willen graag de combinatie kunnen maken van flexibiliteit, bereikbaarheid en controle.

Door middel van een eigen VoIP Phone Manager App, die zowel voor Android als Apple iPhone beschikbaar is, kan men ten alle tijden zelf zorgdragen voor de telefonische bereikbaarheid van zijn onderneming. Zonder op de locatie van de onderneming, thuiswerkplek of kantoor aanwezig te zijn kan men zelf de bereikbaarheid van het telefoonnummer aanpassen.

De Phone Manager App heeft vier grote knoppen met allemaal zijn eigen functie:

1. Links bovenin, zo staat het nummer niet doorgeschakeld en dit is dan ook de standaard positie. Mocht er naar het nummer gebeld worden dan zullen de toestellen op locatie netjes overgaan.

2. Rechts bovenin, hier kunt u uw eigen mobiele nummer instellen en kan er vlot geschakeld worden tussen de doorschakeling of de standaard instelling.

Phone Manager, instelling wel doorgeschakeld

Phone Manager, instelling wel doorgeschakeld

3. Links onderin, mits aangeleverd kunt hier direct de voicemail activeren. Wanneer er gebeld wordt naar het nummer zal er geen toestel overgaan maar komt u direct in de voicemail box terecht. De beller kan hier zijn boodschap achterlaten waarna het ingesproken bericht bij in uw mailbox wordt afgeleverd en afgespeeld kan worden.

4. Rechts onderin, hier kunt u door uw gehele contactpersonen lijst bladeren en daar kiezen voor een contact waarna het VoIP telefoonnummer wordt doorgeschakeld.

Deze VoIP App van Beam IT is geheel gratis en biedt u en uw medewerkers de flexibiliteit om wanneer en waar dan ook uw telefoonnummer door te schakelen. In het oude ISDN tijdperk was dit niet mogelijk en moest men echt aanwezig op de locatie van de ISDN centrale. Was u vergeten om de telefoon door te schakelen en u staat in Leiden en niet in Den Haag? Helaas, dan kon u weer terug. Nu niet meer! Zelfs de medewerkers kunnen zelf wisselen van de “wacht” wanneer de ander bijvoorbeeld een afspraak in gaat.

Heeft u interesse naar deze mooie flexibiliteit op het gebied van VoIP telefonie? Bel ons op 070-8209950 of stuur een mail naar info@beam-it.nl
Zie tevens onze contact gegevens op deze pagina.