Wij zijn BEAM-IT in
Den Haag

Wij zijn een kleinschalig ICT bedrijf, hosting provider en internet provider in de regio Den Haag, Leiden en Zoetermeer. Wij hebben ons met name toegelegd op het leveren van Cloud Diensten en Internet Diensten   aan (kleine) ondernemers en het MKB.

20+ jaar ervaring

Gemiddelde beoordeling: 8.8

250+ klanten geholpen

Persoonlijk contact

Wat bieden wij?

Als u sparringpartner op het gebied van kantoorautomatisering, geven wij in onze rol als ICT consultant graag maatwerkadvies over diverse automatiseringsvraagstukken en innovatieve ontwikkelingen binnen uw organisatie. U wil natuurlijk ook meegroeien met uw bedrijf, want stil staan is achteruitgang een inhaalslag voor uw concurrentie.

Met onze diepgaande kennis en ervaring van alle Microsoft producten, gericht op het MKB, kunnen wij complete kantoorpakketten aanbieden voor kantoorbeheer, computerbeheer, systeembeheer en netwerkbeheer. Wij zijn zelf ook voortdurend in ontwikkeling, zodat wij altijd op de hoogte zijn van innovaties, veranderingen, optimalisaties en nieuwe systemen. Zeker op het gebied van automistering staat de ontwikkeling niet stil. Als ICT bedrijf groeien wij mee met de vraag uit de markt.

Onze missie & visie

Met veel passie en enthousiasme voor onze werkzaamheden, zien wij het telkens weer als een uitdaging om kantoorprocessen voor u te automatiseren of om kostenbesparingen door te voeren. Bovendien scheelt het u veel tijd, stress en hoofdzorgen als u het veilig kunt uitbesteden en zeker weet dat uw bedrijf meedrijft op innovatieve mogelijkheden binnen de automatisering. Wij zien het als onze missie om het MKB te adviseren en te ondersteunen bij het doorvoeren van kostenbesparingen, gebruiksgemak en innovatieve ontwikkelingen die het ondernemen en “Het Nieuwe Werken” steeds makkelijker maken!

Onze onderscheidende kernwaarden

  • Hoge mate van deskundigheid en expertise binnen het vakgebied ICT
  • Uw sparringpartner bij al uw ICT vraagstukken en automatisering
  • Wij denken graag met u mee en komen samen tot de juiste oplossingen
  • Altijd een vaste contactpersoon en korte communicatielijnen
  • Snel inspelen op veranderingen in de automatiseringsbranche
  • Alle producten en diensten onder één dak
  • Wij communiceren in uw eigen taal in begrijpelijke woorden

Kiest u ook voor een ICT bedrijf dat met u meedenkt?

Onze klanten vertellen

Drie weken na het eerste contact had Daniel de Internet straalverbinding werkend opgeleverd. Niet alleen de internetverbinding geïnstalleerd maar met de nieuwe router ook geholpen om de computers en printer weer snel verbonden te krijgen. Na een aantal weken gebruik bewijst de praktijk dat het een stabiel en goedkoper alternatief is voor vele malen duurder glasvezel.
Jongejans Trading

Eigenaar, Jongejans Trading

Klasse service, bovendien alles snel geregeld.

Blauw & Florijn

Sinds we internet VoIP hebben, zijn onze telefoonkosten beduidend lager en de kwaliteit is uitstekend. Aangezien onze focus bij onze gasten ligt, hebben we geen tijd om met systeembeheer etc. bezig te zijn. Dit wordt gedaan door BEAM-IT. En tot volle tevredenheid.

Eigenaar, Pastis

Een bedrijf dat je wegwijs maakt in de uitgebreide mogelijkheden van de IT,
door snel betrouwbaar advies te geven en dit te realiseren.
Een nuttig adres voor elk bedrijf!

Huisarts, Huisarts praktijk Rensing en van Voorst

BEAM-IT staat altijd voor je klaar en lost de automatiseringsproblemen snel en vakkundig op zodat wij als bakkers weer verder kunnen gaan waarin wij goed zijn!

Eigenaar, 't Bakkertje

Wij hebben BEAM-IT / Daniel Jansma leren kennen als een zeer betrouwbare partij op het gebied van ICT en bedrijfsautomatisering in het algemeen. De meerwaarde van Beam IT is gevestigd in het aanwezige vermogen om, zonder vastomlijnde opdracht, mee te denken over toekomstige ontwikkelingen en vrijblijvend ideeën neer te leggen waar je als ondernemer buiten de ICT veelal niet aan denkt.

BBMC, de adviseur die uw taal spreekt

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een bericht