Met een snelle internetaansluiting bent u zo online!

Als internet provider in Den Haag, kunnen wij voor u snel een internetaansluiting regelen, zodat u snel van alle diensten gebruik kunt maken waarbij u internet nodig heeft.

Internet aansluiten met de beste internet provider

Beam IT kan u voor een snelle en goede internetaansluiting regelen, waarbij de stabiliteit en continuïteit door ons gewaarborgd is. Wij zorgen voor een optimale internetverbinding met bijbehorende router. Beide worden door ons geleverd, beheerd en gemonitord. Wilt u ook VoIP bellen,  heeft u ook een goede internetaansluiting nodig. Wilt u snel met uw website online kunt u bij ons ook webhosting  aanvragen.

Wat wilt u doen met uw internetaansluiting?

Het internet is één van de belangrijkste toepassingen voor uw computer, laptop, tablet of smartphone. Via een internetaansluiting kunt u e-mailen of op het internet surfen. Ook kunt u hosted exchange  aanvragen, waarbij u altijd en overal het internet op kunt om uw e-mails te lezen of uw agenda te beheren. Bij een internetaansluiting zijn er verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Afhankelijk van de snelheid betaalt u hiervoor een vast bedrag per maand.

Welke internetaansluiting wilt u?

Beam IT kan als internetprovider altijd een internetaansluiting aanbieden die past bij uw benodigde capaciteit en gewenste internet snelheid. Zo kunt bij ons kiezen uit ADSL, VDSL of glasvezel internet (fiber). Op verzoek kunnen wij ook SDSL en WOK voor u regelen. Wilt u “in te cloud” werken, heeft u ook een goede internetaansluiting nodig. Kijk hiervoor ook bij onze Cloud Services  voor alle mogelijkheden die Beam IT u hierin kan bieden.

Wat zijn nu de verschillen tussen de diverse internet aansluitingen?

  • ASDL aansluiting Deze internetaansluiting verloopt via de telefoonlijn. Deze is redelijk goedkoop en de snelheid is tot 20 Mb
  • VDSL aansluiting Deze opvolger van ADSL kan een internet snelheid bereiken tot 60 Mb en is iets duurder
  • Kabelaansluiting Deze loopt via een televisiekabel bij de kabelprovider Ziggo in onze regio. De snelheid loopt op tot 120 Mb
  • Glasvezel internet Met glasvezel internet bereikt u een absolute downloadsnelheid en uploadsnelheid van 120 Mb. Dit is voor een internetaansluiting de nieuwste techniek die helaas nog lang niet overal leverbaar is

En hoe zit dat met Wifi?

Wifi is een draadloze internetverbinding. De meeste mensen maken hier thuis of onderweg gebruik van. Op openbare plekken kunt u steeds vaker gebruik maken van een Wifi netwerk. Soms kunt u hiermee gelijk het internet op en soms moet u eerst een code invoeren. Dit is mede afhankelijk in welke openbare gelegenheid u zich bevindt.

Een internetaansluiting aanvragen?

Wil u meer informatie over de juiste internetaansluiting voor u als ZZP-er of binnen de werkomgeving van uw bedrijf in het MKB? Klik op aanvragen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en kunnen wij dit desgewenst gelijk voor u regelen.

Alle prijzen zijn ex. BTW