Direct online met een snelle internet aansluiting

Als internet provider in Den Haag, kunnen wij voor u snel een internetaansluiting regelen, zodat u snel van alle diensten gebruik kunt maken waarbij u internet nodig heeft.

20+ jaar ervaring

Gemiddelde beoordeling: 8.8

250+ klanten geholpen

Persoonlijk contact

Beste internet provider in Den Haag

Het internet is één van de belangrijkste toepassingen voor uw computer, laptop, tablet of smartphone. Via een internetaansluiting kunt u e-mailen of op het internet surfen. Bij een internetaansluiting zijn er verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Afhankelijk van de snelheid betaalt u hiervoor een vast bedrag per maand.

BEAM-IT kan u voor een snelle en goede internetaansluiting regelen, waarbij de stabiliteit en continuïteit door ons gewaarborgd is. Wij zorgen voor een optimale internetverbinding met bijbehorende router. Beide worden door ons geleverd, beheerd en gemonitord.

Welke internet aansluiting wilt u?

BEAM-IT kan als internetprovider altijd een internetaansluiting aanbieden die past bij uw benodigde capaciteit en gewenste internet snelheid. Zo kunt bij ons kiezen uit ADSL, VDSL of glasvezel internet (fiber). Op verzoek kunnen wij ook SDSL en WOK voor u regelen.

Wat zijn nu de verschillen tussen de diverse internet aansluitingen?

  • ASDL aansluiting
    Deze internetaansluiting verloopt via de telefoonlijn. Deze is redelijk goedkoop en de snelheid is tot 20 Mb.
  • VDSL aansluiting
    Deze opvolger van ADSL kan een internet snelheid bereiken tot 200 Mb Up en Down.
  • Kabelaansluiting
    Deze loopt via een televisiekabel bij de kabelprovider Ziggo in onze regio. De snelheid loopt op tot 750 Mb Up en Down.
  • Glasvezel internet Met glasvezel internet bereikt u een absolute downloadsnelheid en uploadsnelheid van 10Gbit. Dit is voor een internetaansluiting de nieuwste techniek die helaas nog lang niet overal leverbaar is.

Voordelen van internet via BEAM-IT

Voordelig

U betaald alleen voor wat u gebruikt en kijken graag met u mee zodat u geen kosten maakt voor IT zaken die u niet nodig zijn.

Op maat

Wij kijken naar wat u echt nodig heeft, geven u advies en kunnen dit ook voor u uitrollen en in de praktijk brengen.

w

Persoonlijk

Geen ingewikkelde menu structuren en direct contact. Voor sales en/of technische vragen bellen wij u altijd binnen 4 uur terug.

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een bericht