Zakelijke email met onze Microsoft Exchange server

Hosted Exchange biedt u ongekende mogelijkheden om al uw online activiteiten “in te cloud” samen te brengen op een exchange server. BEAM-IT kan met de Microsoft Exchange Server het werken op een online werkplek snel, simpel en eenvoudig voor u of uw bedrijf regelen.

20+ jaar ervaring

Gemiddelde beoordeling: 8.8

250+ klanten geholpen

Persoonlijk contact

Wat is Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een complete zakelijke oplossing waarbij u direct, altijd en overal online kunt met een goede internet aansluiting. In combinatie met de Microsoft Exchange server kunt waar dan ook uw email en agenda en takenlijst beheren. Het is een complete zakelijke oplossing waarbij u altijd bij uw email kunt, met een mailbox van wel 10 Gb, of naar wens nog uitgebreider. Met hosted exchange kunnen medewerkers zeer efficiënt met hun documenten, e-mail, adressenlijsten en agenda’s omgaan.

Hosted Exchange in the cloud

Met Hosted Exchange werkt u met uw outlook programma ook “in the cloud”. U kunt direct aan de slag met het platform en exchange server die u via BEAM-IT kunt aanvragen. Daarvoor hoeft u geen nieuwe domeinregistratie te regelen. Met Microsoft Exchange kunt u ook gelijk uw mobiele apparatuur koppelen aan Hosted Exchange en met een push emailfunctionaliteit gaan werken. Vraag ons naar alle mogelijkheden en wij leggen het u graag uit.

Microsoft Exchange 2016

Uw mailboxen zijn op basis van Microsoft Exchange 2016 van alle gemakken voorzien. Voor slechts € 8,95 kunt u via Hosted Exchange altijd en overal bij de meeste uitgebreide mailbox, uw online agenda en inherente adressenbestanden. Hosted exchange beschikt over alle functionaliteiten en de voordelen van Microsoft Exchange, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de initiële aanschaf- en licentiekosten en het beheer van de server.

Voordelen van Hosted Exchange

Overal bereikbaar

Uw e-mail is via webmail altijd en overal bereikbaar.

Back-ups

Dagelijks een back-up van uw gegevens.

Apps

Makkelijk te combineren met uw iPhone, smartphone of tablet.

Samenwerking

Gedeelde e-mail, agenda’s, contactpersonen en takenlijst.

Voordelig

Geen dure investeringen nodig.

Retentie

Op de verwijderde items van de prullenbak tot 30 dagen. Volledige mailbox tot 5 dagen.

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een bericht