Overal internet op evenementen met EventNet

Sta niet langer voor de uitdaging van het verkrijgen van betrouwbaar internet op locatie tijdens evenementen. Of het nu gaat om sportevenementen, foodtrucks, markten of festivals, EventNet staat klaar om een naadloze internetervaring te bieden, waar u ook bent.

20+ jaar ervaring

Gemiddelde beoordeling: 8.8

250+ klanten geholpen

Persoonlijk contact

EventNet: iedereen overal online zonder gedoe

Onze EventNet-dienst is ontworpen om internetconnectiviteit te leveren op zelfs de meest afgelegen locaties. Met een compacte aanhanger uitgerust met een antenne mast van maximaal 3,5 meter en drie antenne masten, brengen we de kracht van drie toonaangevende internetproviders naar uw evenement. Onze partners, Starlink, Odido en KPN, garanderen een brede dekking en betrouwbaarheid.

Wat EventNet echt onderscheidt, is de geavanceerde technologie: SpeedFusion. Deze gepatenteerde software bundelt de verbindingen van de verschillende providers, waardoor niet alleen de snelheid wordt verhoogd, maar ook de kwaliteit van de verbinding wordt verbeterd en de kans op uitval wordt geminimaliseerd. Dit betekent dat bijvoorbeeld uw productiekantoor tijdens een festival of de buitenlandse pers tijdens een golfevenement altijd verbonden blijven, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

SpeedFusion

Bundelt verbindingen van de verschillende providers voor stabiliteit en snelheid.

Back-up batterij

EventNet is voorzien van een back-up batterij mocht er een stroom onderbreking zijn.

Remote controlled

Na plaatsing voeren wij alle werkzaamheden en monitoring op afstand uit.

Eenvoudig en snel geplaatst op locatie

EventNet komt in de vorm van een kleine aanhanger met uitschuifbare mast van maximaal 3,5 meter met 3 verschillende antennes verbonden aan 3 verschillende internet leveranciers.

De kracht van deze opstelling is dat alle drie de verbindingen gebundeld worden om een verbeterde kwalitatieve verbinding op te zetten. Dit wordt mogelijk gemaakt door gepatenteerde software die op afstand beheerd wordt.

Onze EventNet aanhanger is standaard uitgerust met een eigen WiFi-verbinding, zodat u direct toegang heeft tot internet op uw locatie en is voorzien van een back-up batterij mocht er een stroom onderbreking zijn. Maar we begrijpen dat verschillende evenementen verschillende vereisten hebben. Daarom bieden we de mogelijkheid om onze dienst uit te breiden naar uw specifieke wensen.
De snelheid is maximaal 200 Mbps up en Down.

Prijzen

We begrijpen dat budgetten en behoeften kunnen variëren, daarom bieden we flexibele huuropties voor EventNet. Of u nu een kort evenement plant of een langere periode wilt profiteren van onze diensten, we hebben een optie die bij u past. EventNet wordt op locatie werkend afgeleverd en biedt een naadloze internetervaring vanaf het moment van installatie.
Voor extra uitbreidingen met betrekking tot wifi-verbindingen of netwerkaansluitingen maken we graag een prijs op maat voor u. Houd er rekening mee dat voorrijkosten worden berekend op basis van de afstand vanaf Den Haag.

Hoe het werkt

1

Aankomst

Bij aankomst bij het evenementen terrein hebben we een plek nodig voor de compacte aanhanger met toegang tot elektriciteit en het liefst vrij zicht naar de lucht (vanwege Starlink).

2

Installatie

Door de complete en compacte aanhanger zijn we in staat om binnen 8 minuten online te komen wanneer deze op zijn plek staat. Wanneer nog extra werkzaamheden op maat wenselijk zijn, bijvoorbeeld extra wifi dekking of bekabelde netwerkaansluitingen, kunnen we dit daarna direct gaan uitvoeren.

3

Online

Binnen 8 minuten online met een maximale snelheid van 200 Mbps upload en download door het bundelen van verbindingen van diverse beschikbare providers. Door gebruik te maken van verschillende providers (Starlink, Odido en KPN) is de dekkingsgraad goed verspreid en wordt de kans op uitval geminimaliseerd.

Interesse in onze diensten?

Stuur ons een bericht