Gratis bellen via het internet met VOIP

Bellen via het internet kan u wel 50% op uw telefoonkosten besparen! Met VOIP bellen kunt u dus veel goedkoper bellen met een VoIP provider. U betaalt alleen voor de functionaliteiten die u gebruikt. Omdat telefoonkosten voor ondernemers vaak toch een grote kostenpost zijn, kunt u hier nu via Beam IT mooi op besparen!

Wat is VOIP bellen via het internet?

VoIP betekent letterlijk Voice over internet protocol., dus bellen via het internet. Om te bellen met VoIP heeft u geen apart telefonienetwerk nodig en worden uw VoIP toestellen op uw eigen i  aangesloten. Beam IT kan VoIP bellen voor u regelen, zodat u gelijk gaat besparen op uw telefoonkosten. Dit is met name erg interessant voor de zakelijke markt en het MKB. Bovendien biedt VoIP bellen veel meer mogelijkheden en is uw organisatie optimaal bereikbaar!

VOIP bellen met Hosted Telefonie

Als organisatie kunt u gebruik maken van VoIP bellen via een hosted platform of via een eigen VoIP centrale. Bij bellen via het internet met hosted VoIP maakt u gebruik van een telefonieplatform van Beam IT. Wij regelen het onderhoud, de upgrades en back-ups, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Makkelijker kunnen wij het u niet maken toch? U hoeft alleen uw telefoontoestel(len) op uw internetverbinding aan te sluiten en in te stellen.

Kijk ook bij Hosted Exchange  voor een optimale bereikbaarheid van uw e-mailboxen, agenda’s en adressenlijsten via onze Cloud Services.

Binnen een dag met VOIP bellen

Natuurlijk wilt u het allemaal snel en eenvoudig geregeld hebben en doen wij dan ook graag voor u. Indien u VoIP bellen bij uw VoIP provider Beam IT afsluit, gaan wij er voor zorgen dat u binnen één of twee dagen al kunt bellen via het internet. Daarbij kunt u aangeven welke opties u er nog meer bij wilt hebben, zoals het instellen van belgroepen, doorschakelen naar een vast of mobiel nummer en meer. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden met VoIP bellen.

De voordelen van VOIP bellen

Bellen via het internet met VOIP bellen heeft veel voordelen:

  • Met VoIP kunt u onbeperkt een aantal gesprekken tegelijkertijd voeren. Dit is ideaal als u al aan het bellen bent en een belangrijk telefoontje verwacht
  • VoIP bellen is locatie onafhankelijk. Indien er een internetverbinding is kunt u overal bellen via het internet
  • Wilt u flexibel werken? U neemt uw telefoon gewoon mee naar een andere netwerklocatie en u hoeft niets om te schakelen. U kunt waar wenselijk intern verhuizen bij een flexibele werkplek en u bent altijd bereikbaar
  • Bij meerdere vestigingen kan een centraal telefoonnetwerk makkelijk aan elkaar gekoppeld worden.
  • VoIP bellen is heel makkelijk te integreren met andere systemen
  • VoIP heeft alle functionaliteiten van een gewone telefooncentrale. U betaalt alleen voor de functionaliteiten die u wilt gebruiken
  • De capaciteit voor VoiP kan makkelijk en snel uitgebreid worden als er meerdere telefoonlijnen nodig zijn.

VOIP bellen aanvragen?

Wilt u ook graag besparen op uw telefoonkosten en alle mogelijkheden van VoIP bellen via het internet weten? Doe vandaag nog een aanvraag en regelen wij meteen!