Altijd en overal kunnen werken met een online werkplek!

Beam IT brengt “het nieuwe werken” dichterbij met een online werkplek, waarbij uw kantoor (aan huis) altijd binnen handbereik is, waar u ook bent. Daarvoor kunnen wij systeembeheer en support op afstand bieden en alles voor u regelen, zodat flexwerken, thuis werken en onderweg werken probleemloos kan verlopen. U wilt als ondernemer natuurlijk zo flexibel mogelijk zijn toch?

Waarom een online werkplek?

Tegenwoordig willen wij overal kunnen inloggen om bij onze werkbestanden te komen, zowel voor zakelijk gebruik als privé. Voor veel ondernemers is een online werkplek dan ook een must om overal via een internet verbinding  een virtuele werkplek te hebben. Beam IT draagt zorg voor alle gewenste applicaties en Office 2016, zodat u onderweg, op zakenreis of waar dan ook via cloud computing altijd “in the cloud” kunt werken en alles bij de hand heeft, zodat u geen tijd verliest en altijd in verbinding kunt staan met uw virtuele kantoor.

Cloud diensten maakt flexwerken mogelijk

Flexwerken wordt door onze cloud services erg makkelijk gemaakt. Heeft u werknemers die meer thuis willen werken, kunnen wij hiervoor een eigen volledig ingerichte online werkplek regelen. Wij verzorgen de complete IT infrastructuur en leveren u een schaalbare virtuele server omgeving. Iedereen kan door het “werken in the cloud” bij zijn mailboxen, bestanden en applicaties. Beam IT regelt dit allemaal tegen een vaste prijs per maand en beschikbaar in de cloud die wij voor uw bedrijf opzetten.

Hoe ziet een online werkplek er uit?

Doordat alles “in the cloud” staat, kunt u als ondernemer met een goede internet verbinding ten allen tijden inloggen op uw online werkplek. Deze is gekoppeld aan een datacenter in Nederland, waarbij al uw bestanden altijd bereikbaar zijn. Het is uw eigen ingerichte werkplek dat online werken waar ter wereld dan ook mogelijk maakt. U beschikt altijd over de werkplek zoals u gewend bent. Met u eigen computer of laptop logt u in en werkt op uw online werkplek die gelijk is aan uw huidige werkomgeving. Zo simpel is het!

Desgewenst kunnen wij ook Hosted Exchange op ons Exchange 2016 plaform voor u regelen om uw mail bij ons onder te brengen.

De voordelen van een online werkplek

Werken in the cloud met uw eigen online werkplek heeft veel voordelen:

  • Uw eigen vertrouwde werkplek altijd en overal beschikbaar
  • Iedere medewerker heeft zijn eigen werkomgeving
  • Makkelijk in te stappen en op te zetten in uw omgeving
  • Geen zorgen meer over een back-up maken
  • Altijd de hoogste beveiliging van uw bestanden
  • Eenvoudig in gebruik en geen ICT kennis nodig
  • Minder risico voor inbraak van uw bedrijfsgegevens

Online werkplek aanvragen?

Wilt u ook graag een online werkplek zodat u en/of uw werknemers waar dan ook “in the cloud” kunnen werken? Doe vandaag nog een aanvraag en regelen wij dat voor u!