Met onze Microsoft Exchange server overal online!

Hosted Exchange biedt u ongekende mogelijkheden om al uw online activiteiten “in te cloud” samen te brengen op een exchange server. Beam IT kan met de Microsoft Exchange Server het werken op een online werkplek  snel, simpel en eenvoudig voor u of uw bedrijf regelen.

Wat is Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een complete zakelijke oplossing waarbij u direct, altijd en overal online kunt met een goede internet aansluiting  Hosted Exchange valt ook onder onze Cloud Services. In combinatie met de Microsoft Exchange server kunt waar dan ook uw email en agenda en takenlijst beheren. Het is een complete zakelijke oplossing waarbij u altijd bij uw email kunt, met een mailbox van wel 10 Gb, of naar wens nog uitgebreider. Met hosted exchange kunnen medewerkers zeer efficiënt met hun documenten, e-mail, adressenlijsten en agenda’s omgaan.

Microsoft Exchange 2016

Uw mailboxen zijn op basis van Microsoft Exchange 2016 van alle gemakken voorzien. Voor slechts € 8,95 kunt u via Hosted Exchange altijd en overal bij de meeste uitgebreide mailbox, uw online agenda en inherente adressenbestanden. Hosted exchange beschikt over alle functionaliteiten en de voordelen van Microsoft Exchange, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de initiële aanschaf- en licentiekosten en het beheer van de server.

Hosted Exchange in the cloud

Met Hosted Exchange werkt u met uw outlook programma ook “in the cloud”. U kunt direct aan de slag met het platform en exchange server die u via Beam IT kunt aanvragen. Daarvoor hoeft u geen nieuwe domeinregistratie te regelen. Met Microsoft Exchange kunt u ook gelijk uw mobiele apparatuur koppelen aan Hosted Exchange en met een push emailfunctionaliteit gaan werken. Vraag ons gewoon om alle mogelijkheden en leggen wij het u graag uit.

De voordelen van Hosted Exchange

Werken met Hosted Exchange heeft veel voordelen:

  • Uw e-mail is via webmail altijd en overal bereikbaar
  • Een webmail omgeving met het uiterlijk van Outlook 2016
  • Dagelijks een back-up van uw gegevens, zie ook hieronder.
  • Makkelijk te combineren met uw Iphone, Smartphone of tablet
  • Uw computers staan direct in verbinding met de exchange server
  • Gedeelde e-mail, agenda’s, contactpersonen en takenlijst
  • Geen dure investeringen nodig
  • Retentie op de verwijderde items van de prullenbak is 30 dagen, dus na het legen van de prullenbak kan men nog 30 dagen deze verwijderde items herstellen.
  • Complete mailbox restore kan tot 5 dagen maximaal na verwijdering, kosten per mailbox bedraagt € 299,- euro en kan enkel uit opdracht van Beam IT gedaan worden bij de Provider.

Hosted Exchange aanvragen?

Wilt u ook graag de voordelen van Microsoft Exchange kennen en in “in the cloud” kunnen werken? Doe vandaag nog een aanvraag en wij regelen het meteen!