Beam IT kan via Cloud Services met “werken in de cloud” diverse mogelijkheden bieden om cloud computing in te zetten. Veel bedrijven kennen de grote voordelen van “ in the cloud” werken nog niet en daar willen wij graag verandering in brengen. Zeker als u alle voordelen kent!

Wat betekent “in the cloud” bij cloud computing?

Cloud computing is de laatste jaren sterk in opkomst. Het is een verzamelnaam voor het beschikbaar stellen van diverse data en netwerken die door middel van een wolk worden aangeduid. “In the cloud” is een netwerk dat met verschillende computers met elkaar in verbinding staat of op elkaar zijn aangesloten, waarbij de gebruiker geen eigenaar van de gebruikte hardware of software hoeft te zijn. Het grote voordeel is dat er niets gedownload hoeft te worden, maar dat de beschikbare cloud wel overal en vanaf elke computer bereikbaar is.

Hoe werkt “werken in the cloud”?

Werken “in the cloud” biedt veel nieuwe manieren om op elke gewenste locatie samen te werken via mobiele apparaten. Er wordt een gemeenschappelijke infrastructuur gedeeld en u betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Software en documenten die op uw computer staan verhuizen naar het internet. Met de benodigde cloud applicaties kunt u binnen een paar dagen altijd en overal bij uw data komen, middels deze applicaties via het internet. Met onze cloud services heeft u altijd uw online werkplek  binnen handbereik.

Cloud Services: wat heeft u nodig?

Binnen onze cloud diensten kunnen wij u diverse cloud services aanbieden, waardoor u als ondernemer in het MKB of kleine zelfstandige met online software gebruik kunt maken van “werken in de cloud”. Daarvoor heeft u natuurlijk wel een goede internetaansluiting  nodig. Met onze beveiligde datacenters kunt u snel, veilig en waar dan ook ter wereld bij uw databestanden en dit ook met collega’s of andere medewerkers delen. Beam IT kijkt samen met u welke cloud services u nodig heeft en kan dit snel en makkelijk voor u regelen.

Met onze cloud diensten kunnen wij ook VOIP  en Hosted Exchange  voor u regelen.

De voordelen van werken in the cloud

Werken in the cloud met onze cloud services heeft veel voordelen:

  • Op elke locatie toegang tot uw bestanden
  • Nooit meer bestanden kwijt bij een computercrash
  • Kostenbesparend doordat er geen dure licenties aangeschaft hoeven worden
  • Weinig onderhoud en kennis van cloud computing nodig
  • Hoge mate van efficiency door de online software applicaties
  • Geen investeringen meer in hardware voor servers
  • U betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt

Cloud services aanvragen?

Wilt u graag weten wat cloud services van Beam IT voor uw organisatie kan betekenen, hoe groot of klein dan ook? Doe gelijk een aanvraag telefonisch of per e-mail.